5 moduri de a face mutarea

5 moduri de a face mutarea o amintire memorabila pentru copii. Parasirea locurilor familiare poate fi dura pentru psihicul oricui, dar pentru copii poate fi cu adevarat traumatic. Singurul dormitor pe care l-au cunoscut vreodata poate fi ceea ce lasa in urma, asa ca e bine sa gasesti moduri de a-i face aceasta experienta una pozitiva. E mai simplu decat te-ai astepta.

Fa-le cunostinta copiilor cu cei de la firma de mutari care se vor ocupa de treaba. Deindata ce copii se vor simti in largul lor in prezenta celor pe care i-ai angajat pentru mutare, aceia care le vor muta toate obiectele “vietii lor”, anxietatea incepe sa dispara si copiii sunt mai apti sa inceapa aceasta aventura. Am vazut o astfel de actiune recent. Dupa ce l-au cooptat in actiune pe baietelul de 6 ani al unui cuplu care se muta pentru prima data in scurta viata de pana atunci a copilului, echipa de mutari l-a nominalizat supervizorul onorific, punandu-i pe brat o banderola “oficiala”. Parintii copilului au fost atat de miscati de felul cum au decurs lucrurile, ca au trimis, mai apoi, o scrisoare de multumire firmei de mutari, pentru impresia extraordinara pe care i-au lasat-o baietelului. Atribuindu-le roluri in operatiunea de mutare puteti schimba radical perceptia micutilor.

5 moduri de a face mutarea placuta tuturor

5 moduri de a face mutarea

5 moduri de a face mutarea

Iata cateva idei importante pe care sa le luati in calcul daca va mutati cu cei mici

1. Subliniati partile bune ale mutarii si prezentati totul ca pe o mare aventura. Planuiti un eveniment distractiv imediat dupa mutare. Gatiti-le mancarea favorita sau achizitionati niste mobilier care stiti ca le va placea, un baldachin pentru pat, un cort ieftin pentru camera lor sau un poster cu personajul lor preferat din desenele animate.

2. Eliminati necunoscutul, prin planificarea din timp. Pe masura ce mutarea se apropie, faceti din aceasta un subiect zilnic de discutie. Veti evita puseurile de anxietate si veti putea sa faceti fata eventualelor probleme care ar aparea.

3. Impachetati jucariile preferate intr-un carucior care va fi mereu in preajma copiilor. Daca au obiectele favorite aproape de ei, se vor simti mult mai confortabil si anxietatea se va reduce.

4. Faceti-le cunostinta cu echipa de mutari. Profesionistii stiu ca mutarea este stresanta, iar ei sunt angajati sa ajute la minimizarea acestei stari.

5. Foloseste-te de oportunitatile de a-i implica pe copii in acest proces. Incredinteaza-le misiuni, dupa ce te-ai asigurat ca acestea pot fi duse la bun sfarsit in siguranta si ca vor avea satisfactia lucrului implinit.