Aruncare deseuri dupa inlocuire gard

Un gard de lemn nu va dura pentru totdeauna, iar la un moment dat va veni timpul sa-l schimbi. Procesul nu este unul complex, dar va lua ceva timp. In articolul urmator iti vom prezenta modul prin care il poti elimina corespunzator. Pe de alta parte, noi iti vom oferi un serviciu aruncare deseuri dupa inlocuire gard. Poti incarca resturile in saci de rafie, iar noi ii vom ridica si transfera la groapa de gunoi cu o utilitara, sau poti opta pentru inchirierea unui container de 7 metri cubi. Acesta va stationa pe proprietatea ta timp de trei zile, iar cand va fi plin il vom descarca in locurile special amenajate. Pentru a beneficia de acest serviciu, va trebui sa suni cu 24 de ore in avans pentru comanda. Urgentele le putem onora chiar si in aceeasi zi.

Aruncare deseuri dupa inlocuire gard Bucuresti si Ilfov

Aruncare deseuri dupa inlocuire gard

Aruncare deseuri dupa inlocuire gard

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa elimini fiecare uluca. Pe durata procesului va trebui sa te folosesti de un ciocan. Pentru a evita sa te ranesti, iti recomandam sa porti manusi de protectie. Scoate fiecare scandura pana in momentul in care vor ramane bucatile de lemn orizontale si stalpii. Bucatile orizontale se elimina tot prin intermediul unui ciocan. La stalpi va fi, insa, putin mai mult de munca. In cazul in care acestia sint ingropati in pamant, va trebui sa sapi in jurul lor pana cand vor putea fi scosi fara probleme. Daca au fost plasati in beton, utilizeaza o lopata pentru a elimina pamantul din jurul placii. Apoi leaga stalpul cu un lant si trage puternic pana cand postul iese din pamant. Operatiunea poate necesita ajutor suplimentar, asa ca apeleaza la rude sau prieteni.

Daca ai optat pentru un serviciu aruncare deseuri dupa inlocuire gard cu utilitara, va trebui sa pui toate resturile in saci de rafie. Iti recomandam sa rupi scandurile pentru o incarcare mai usoara. Ai grija ca greutatea fiecarui sac sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru o manipulare mai usoara. In cazul in care ai ales un serviciu aruncare deseuri dupa inlocuire gard cu containerul, trebuie doar sa plasezi toate bucatile de lemn si mizeria in bena. Nu trebuie sa le rupi. Dupa ce ai terminat, va trebui sa ne telefonezi pentru a veni sa ridicam sacii sau containerul. Toate deseurile vor ajunge la groapa de gunoi cu care avem contract.

De precizat ca in bena poti sa pui si alte materiale si obiecte de care vrei sa scapi, nu doar deseurile care au rezultat de la schimbarea gardului. Singura conditie este ca acestea sa nu fie periculoase pentru mediul inconjurator. Astfel, in container, poti incarca moloz, pamant, gunoi, metal, plastic, lemn, crengi de copaci, buruieni, nisip, pietre, etc.. Oferim servicii de debarasare complete, de calitate ridicata, pentru ca scopul nostru este ca persoanele fizice si juridice care apeleaza la noi sa fie pe deplin satisfacute. Sintem pregatiti sa intervenim in orice zona din Bucuresti sau Ilfov cu utilitare de 3.5 tone si cu containere deseuri de 7 metri cubi.