Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari?

Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari? Pentru a scapa de ele conform legilor in vigoare ai nevoie de ajutorul unei firme de transport autorizata. Noi te putem ajuta cu privire la acest aspect. Iti vom inchiria un container deseuri de 7 metri cubi in care poti depozita absolut orice material care nu este periculos pentru mediul inconjurator. Bena iti va fi incredintata pentru o perioada de cel mult trei zile si va trebui sa asiguri incarcarea. In momentul in care se va umple, containerul va fi ridicat si descarcat la groapa de gunoi. Operatiunea poate fi repetata chiar si de mai multe ori pe zi daca este cazul. Pentru a beneficia de o bena trebuie sa suni cu 24 de ore in avans.

Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari Bucuresti?

Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari?

Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari?

In urma unei constructii sau demolari va rezulta o cantitate considerabila de deseuri: metal, plastic, ciment, pietre, pamant, sticla, cabluri, resturi, sparturi, gunoi, moloz, caramizi, etc.. Acestea intra in categoria de nepericuloase si pot fi incarcate fara nici o problema in containerul pe care ti-l vom pune la dispozitie. Insa, pana sa demarezi proiectul si sa inchiriezi containerul, va trebui sa obtii mai multe autorizatii. Ne te apuca de treaba pana nu intri in posesia tuturor avizelor pentru ca esti pasibil de amenzi usturatoare din partea autoritatilor locale. Totodata, va trebui sa lasi procesul in grija unui expert. Nu te apuca singur daca nu ai experienta si echipamentele necesare pentru ca exista riscul sa te ranesti.

Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari? Pe durata unei costructii sau demolari, utilitatile (gaze, apa, energie electrica) din zona respectivului spatiu trebuie sa fie deconectate. Discuta din timp cu furnizorii pentru a nu avea surprize neplacute. De asemenea, perimetrul trebuie asigurat, nici o persoana nu are voie sa intre sau sa asiste la operatiuni. Cel mai indicat este sa imprejmuiesti zona cu un gard sau cu o banda de atentionare. Asigura-te ca antreprenorul pe care l-ai angajat pentru constructie sau demolare este bine instruit. Cauta referinte despre acesta si discuta cu fostii lui clienti pentru a afla cum s-a descurcat. Angajeaza numai o persoana autorizata si care iti prezinta inca de la inceput incredere.

Daca este vorba de o demolare, elimina din cladire toate elementele care mai pot fi utilizate la un proiect viitor. Aici includem usile, ferestrele, corpurile de iluminat, intrerupatoarele si prizele. Incearca sa salvezi cat mai multe materiale. Chiar daca nu mai ai nevoie de ele, le poti vinde pentru ca numerosi constructori cauta articole la mana a doua. In privinta unei constructii, alege cu intelepciune spatiul. De preferat este sa ridici o cladire cat mai aproape de strada pentru a avea acces usor la canalizare si utilitati.

Ce pot face cu deseurile de la constructii si demolari? Informatiile de mai sus iti vor fi foarte folositoare daca esti pe cale sa demarezi un proces de constructie sau demolare. Pe de alta parte, noi te vom ajuta cu servicii debarasare moloz si alte deseuri in asa fel incat spatiul sa ramana curat dupa incheiera proiectului. De serviciile noastre pot beneficia persoanele fizice si juridice care demareaza lucrarile in Bucuresti si Ilfov.