Colectare mobila veche

colectare mobila veche

colectare mobila veche

Colectare mobila veche cu personal pentru manipulare. Colectam mobila uzata, pentru aruncat, de la persoane fizice si juridice. Personalul nostru se ocupa de ridicarea mobilei din locul unde se afla, o demonteza, o incarca si o transporta la groapa de gunoi. Contact 0727656366.

Colectare mobila veche Bucuresti

Transportul se asigura cu utilitare de 3,5 tone. Asiguram evacuare din locuinte de mobilier, obiecte electrocasnice, obiecte sanitare, covoare, mochete si perdele, usi, ferestre si tocarii, textile, borcane si alte „troace”. Dupa ce ati eliberat locuinta si zugraviti va putem asigura si evacuarea de moloz. Asiguram si evacuarea de „troace” din poduri, beciuri sau boxe. Personalul nostru se ocupa de toate operatiunile necesare.

Colectare mobila veche din apartament, garsoniera sau vila cu personalul nostru. Va scpam de mobila veche atunci cand o inlocuiti sau goliti total casa. Daca mosteniti un imobil plin de mobila noi suntem solutia pentru dumneavoastra. Dispunem de dube de 3,5 tone pentru transport. mobila se demonteaza in bucati, cu exceptia saltelelor. Serviciile pot fi totale sau partiale, puteti asigura dumneavoastra demontare si incarcarea pentru a obtine un cost mai mic.

Colectare mobila veche din orice zona, chiar si un singur obiect. colectam mobila pentru aruncat cu tot cu continut la cerere. Putem evacua si vesela, borcane, haine, lenjerii de pat, covoare, perdele, paturi, electrocasnice, absolut tot. Putem strange noi in saci obiectele mici si textilele. Aceste servicii sunt in functie de client in parte, ne mulam dupa dorintele fiecarui beneficiar. Suntem dispusi sa onoram orice comanda.

Colectam orice fel de mobilier si obiecte pentru depozitarea la groapa de gunoi. Alegeti doua dintre serviciile noastre si aveti reducere 10%, transport mobila, inchiriere containere moloz, transport deseuri, debarasare moloz la saci sau transport gunoi. Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email .

Lasă un răspuns