Colectare moloz

 

colectare moloz

colectare moloz

Colectare moloz la saci de la lucrari de amenajari interioare si exterioare. Serviciul de colectare moloz se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Serviciul de colectare moloz include : personal pentru incarcare si descarcare; transport la groapa de gunoi cu utilitare de 3,5 tone; taxa la groapa de gunoi. Odata cu colectarea sacilor de moloz putem ridica si tocarii vechi, obiecte sanitare, obiecte electrocasnice, mobilier vechi, covoare, linoleu, textile, borcane si alte „troace” din camara si locuinta. Pentru orice fel de intrebare nu ezitati – 0727 656 366.

Colectare moloz Bucuresti

Colecatre moloz Bucuresti imprejurimi cu utilitare si containere. Oferim servicii evacuare diverse de la amenajari gospodaresti – crengi, gazon tuns, etc, eliberari poduri, boxe sau beciuri cu personal propriu. Echipele noastre sunt specializate in debarasarea diverselor lucruri din locuinte. Sacii de moloz nu trebuie sa fie mai grei de 40 kg pentru a putea fi manipulati. Puteti avea reducere 10% reducere daca folositi doua servicii : debarasare moloz, transport mobila sau inchiriere containere gunoi.

Amenzi pentru aruncare moloz la intamplare

Inca din 1970 s-a constientizat ca acesta constituie o problema si ca metodele de tratare prin depozitare sau incinerare nu sunt satisfacatoare. Cea mai eficienta forma de tratare a deseurilor este reciclarea lor s-a dus in Europa sub sigla trei R (Reducere, Refolosire, Reciclare). In Romania s-au demarat initiative de reciclare ale deseurilor sub acest generic inca inainte de 1989, dar fara success. Actual, reciclarea este reluata , dar reusita politicii de reciclare tine si de posibilitatea sortarii deseurilor care trebuie inceputa chiar din prima faza, colectarea separata a materialelor refolosibile.

Gestionarea deseurilor, cunoscuta si ca managementul deseurilor, se refera la colectarea , transportul, tratarea, reciclarea si depozitarea deseurilor. De obicei, termenul se refera la materialele rezultate din activitati umane , si la reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului, sau aspectului unui habitat. Gestionarea deseurilor are ca scop si economisirea unor resurse naturale prin refolosirea partilor recuperabile, colectare moloz. Deseurile gestionate pot fi atat solide ,cat si lichide sau gazoase, precum si cu diverse proprietati (de exemplu radioactive), necesitand metode de tratare specifice. In Romania activitatea de gestionare a deseurilor este fundamentata pe OUG 78/2000, care implementeaza o serie de directive ale Consiliului Europei. Coordonarea acestei activitati cade in sarcina Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile si a Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.

Structura deseurilor menajere arata ca acestea contin o serie de componente care pot fi reutilizate, care pot constitui materii prime pentru obtinerea altor produse sau, in cazul deseurilor biodegradabile pentru obtinerea compostului. In acest fel, din intreaga cantitate de deseuri generata si colectata doar o parte ajunge sa fie depozitata, contribuind in acest fel la reducerea cantitatilor de deseuri depozitate si implicit la reducerea impactului asupra mediului, colectare moloz si la reducerea consumului de resurse naturale neregenerabile prin inlocuirea acestora in procesul de productie cu deseuri reciclabile.

Activitatile de gestionare a deseurilor menajere dupa producerea acestora -precolectare, colectare, transport, depozitare intermediere, tratare si valorificare, depozitarea finala – se realizeaza printr-o serie de metode si tehnologii specifice care iau in considerare o serie de aspecte precum: zona de colectare (situatie economica, nivelul de trai, etc), tipurile de deseuri, piata de desfacere a deseurilor reciclate, etc, colectare moloz. Precolectarea deseurilor – se realizeaza la locul de producere si poate fi facuta in saci de plastic, de hirtie sau in alti recipienti. Poate fi o precolectare in amestec a deseurilor sau selectiva, pe tipuri de deseuri.

Deseurile municipale cuprind deseuri menajere si alte deseuri, care, prin natura sau compozitie, sunt similare cu deseurile menajere si cuprind : deseuri menajere si asimilabile, deseuri din servicii municipale si deseuri din constructii si demolari.
Dintre deseurile municipale, voi trata in acest proiect deseurile din constructii si demolari, colectare moloz. Deseurile din constructii si demolari sunt acele deseuri provenite din demolarea sau construirea obiectivelor industriale sau civile.

Ca urmare a restructurarilor din economie, multe dintre fostele intreprinderi de stat, actualmente societati comerciale, detin active imobilizate nerentabile (cladiri si hale din structuri de beton armat sau metalice, turnuri, pasarele, rezervoare, constructii civile, utilaje si instalatii aferente (termotehnice, hidrotehnice si electrice), care nu mai pot fi redate circuitului economic. Solutia pentru acestea este dezafectarea lor.

Demolarea constructiilor se face in baza unui proiect ce va avea in vedere conceptia generala ce sta la baza demolarii in urma analizei factorilor legati de pretul de cost, asigurarea protectiei cladirilor invecinate, colectare moloz timp redus de lucru si realizarea unei fragmentari impuse. Metoda aleasa trebuie sa fie compatibila cu:
– amplasamentul cladirii;
– natura solului;
– forma exterioara si interioara a cladirii;
– capacitatea portanta;
– materialele explozive ce se folosesc.

Dintre numeroasele probleme de mediu care ameninta planeta noastra, o problema majora o constituie, fara nici o indoiala, deseurile. Fiecare dintre noi, mic sau mare, arunca zilnic in pubela sa obiecte care nu ne mai servesc, care sunt goale sparte sau uzate. Serviciul de salubrizare actioneaza o singura data pe saptamana, golind pubela care adesea depaseste marginile si le depoziteaza in afara orasului, in locurile numite „gropi de gunoi”, colectare moloz. Depozitarea deseurilor, pe langa faptul ca este un proces tehnologic destul de scump, mai prezinta un dezavantaj: polueaza mediul. Solutia nu consta in depozitarea acestora pe locuri virane, pe spatiile verzi sau in parcuri, ci in colectarea selectiva si reciclarea lor. Aceasta metoda permite recuperarea substantelor valoroase pentru reciclare!

In general, ca urmare a lipsei de amenajari si a exploatarii deficitare, depozitele de deseuri se numara printre obiectivele recunoscute ca generatoare de impact si risc pentru mediu si sanatatea publica.
Principalele forme de impact si risc determinate de depozitele de deseuri orasenesti si industriale, in ordinea in care sunt percepute de populatie, sunt:
– modificari de peisaj si disconfort vizual;
– poluarea aerului;
– poluarea apelor de suprafata;
– modificari ale fertilitatii solurilor si ale compozitiei biocenozelor pe terenurile invecinate.

La nivel european s-a incercat elaborarea unor criterii de clasificare ale deseurilor precumsi metode standard de gestionare a deseurilor, sarcina ce intampina dificultati datorita unor cauzecumulative, printre care se pot enumera: lipsa unei baze de date complete, a unui sistem demonitoring integrat, stadiile diferite de dezvoltare socio-economica a unor state, colectare moloz. Ca un exempluconcludent, in Romania pana in anul 2007, anul aderarii la UE, nu a existat o baza credibila dedate, pentru monitoringul deseurilor la nivel national.

Lasă un răspuns