Cum mut mobila din sticla si marmura?

Cum mut mobila din sticla si marmura? Relocarea unor astfel de elemente este dificila daca nu sint atent ambalate. Daca nu ai experienta si nici vehiculul necesar, iti recomandam sa lasi procesul in grija noastra. Sintem o firma de transport mobila autorizata care iti va asigura un serviciu complet care include, pe langa o utilitara de 3.5 tone, personal pentru demontare/remontare, impachetare si manipulare. Mutam mobila in Bucuresti si in tara, cu plecare din Capitala. Pretul se stabileste in functie de volum si distanta. Daca ai nevoie de un transport rapid, sigur si eficient, noi sintem solutia potrivita pentru tine.

Cum mut mobila din sticla si marmura, cum scap de vechituri?

Cum mut mobila din sticla si marmura?

Cum mut mobila din sticla si marmura?

Cum mut mobila din sticla si marmura? Marmura este o piatra foarte fragila, care se poate sparge usor mai ales atunci cand este expusa la schimbarile de temperatura. Obiectele din sticla si marmura vor trebui pastrate in pozitie verticala pe durata relocarii, lucru de care ne vom asigura. Nu vom plasa niciodata elementele pe diagonala deoarece colturile vor suferi daune. Pentru a ne asigura ca mobilierul va ajunge la destinatie fara sa sufere daune, vom scoate partile detasabile (rafturi, sertare, usi) si le vom ambala separat in straturi multiple de folie cu bule. Dupa care, vom impacheta corpurile cu paturi groase de protectie si prosoape. La final, in ambele cazuri, vom securiza cu foarte multa banda de ambalare.

Cum mut mobila din sticla si marmura? De precizat ca vom scoate inclusiv manerele, butoanele si picioarele elementelor. Vor fi plasate in pungi de plastic sigilabile, separate, si vor fi atasate de piesa de care apartin. Dupa ce am terminat cu impachetarea, urmeaza manipularea componentelor si corpurilor pana la duba. La actiune vor participa trei persoane, una dintre acestea urmand sa suprvizeze si sa intervina daca este necesar. Asa cum am specificat si mai sus, obiectele vor fi asezate in utilitara de 3.5 tone in pozitie verticala. Pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit, mobilierul va fi fixat cu curele puternice sau franghie. Soferul va conduce prudent, nu va frana brusc si nu se va angrena in depasiri pentru ca scopul nostru este sa iti oferim un serviciu de calitate ridicata, care sa iti depaseasca asteptarile.

Cum mut mobila din sticla si marmura, cum scap de vechituri? Dupa ce am ajuns la adresa ta, obiectele vor fi coborate, rand pe rand, din vehicul si urcate in locuinta. Acolo unde ne vom ocupa de remontarea elementelor care au necesitat demontarea. Aceasta este o buna ocazie sa te convingi ca mobilierul nu a suferit nici o zgarietura. La nevoie, putem asigura chiar si un serviciu debarasare mobila veche. Daca ai piese de care doresti sa scapi, nu ezita sa ne soliciti ajutorul. Le vom ridica din locuinta in cel mai scurt timp si le vom transfera in locurile special amenajate. Tariful se va stabili in functie de numarul de obiecte. Sintem dispusi sa evacuam chiar si un singur element. Toate persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov pot beneficia de serviciile noastre.