Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului?

Un subsol inundat reprezinta un cosmar pentru absolut oricine. Daca apa a patruns in incapere, trebuie, urgent, sa demarezi un proces de curatenie. Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului? De aceasta problema ne vom ocupa noi. Vom interveni cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru incarcare. Avem rugamintea ca greutatea fiecarui sac cu mizerie sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a fi usor de manipulat. Oferim servicii debarsare moloz pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Numarul de saci este criteriul principal prin care stabilim tariful.

Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului, beciului?

Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului?

Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului?

Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului, beciului? Apa din subsol poate provoca o multime de probleme. Insa daca actionezi rapid, poti minimiza daunele si, eventual, sa salvezi o parte dintre obiecte. Totul depinde de cat de mult timp a stat apa in jurul elementelor. Daca unele piese de mobilier ar mai putea fi utilizate, lucrurile nu se intampla la fel in cazul aparatelor electronice si electrocasnice care vor fi, mai mult ca sigur, condamnate. Nu trata apa din subsol cu indiferenta. Umezeala poate duce la formarea mucegaiului care va distruge nu numai zidurile, ci si mobilierul, covoarele, pardoselile, etc.. In plus, mucegaiul cauzeaza probleme respiratorii, inclusiv astm, si se poate ajunge la boli grave.

Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului? Daca te-ai trezit cu incaperea plina cu lichid, opreste curentul si scoate imediat electronicele, electrocasnicele, mobila si alte obiecte. Urmatorul pas este sa scapi de apa. Exista mai multe modalitati. Daca nu ai curent, atunci metoda manuala va functiona foarte bine. Utilizeaza prosoape vechi si mopuri care sa absoarba cat mai multa apa. Stoarce toate materialele pe care le folosesti in galeti. Varsa toata apa in sistemul de canalizare daca este posibil. Daca nu, arunc-o pe gazon sau alte suprafete permeabile. De asemenea, poti utiliza un aspirator, insa sa fii foarte atent ca firul de alimentare sa nu intre in contact cu apa. In cazul in care cantitatea de apa din subsol este mare, ia in considerare inchirierea unei pompe speciale. Este foarte important sa scapi cat mai rapid de apa pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului.

Cum scap de moloz dupa inundarea subsolului? Dupa ce ai eliminat toata apa, deschide toate geamurile si asteapta sa suprafetele sa se usuce. Apoi, du-te in subsol cu o matura si cu un aspirator si elimina tot praful si molozul. Dupa care, pune in saci de rafie toata mizeria care a rezultat in urma inundatiei. Plaseaza in saci inclusiv articolele mici. Dupa ce ai terminat, ne poti contacta. Ne vom prezenta in cel mai scurt timp si vom ridica, pe langa saci, toate elementele care au fost afectate de apa: televizor, aparat radio, aragaz, masina de spalat, fotoliu, dulap, etc.. Vom pleca doar in momentul in care spatiul va fi curat.

In cazul in care cantitatea ce trebuie aruncata la groapa de gunoi este mare, iti putem inchiria chiar si containere moloz de 7 metri cubi pentru o perioada de trei zile. Comenzile se fac cu 24 de ore in avans, iar livrarile au loc in Capitala si zonele limitrofe.