Debarasare mobila veche din sediu firma

Sediul unei firme trebuie sa arate impecabil si sa impresioneze fiecare persoana care ii trece pragul. Foarte important este aspectul mobilierului. Este obligatoriu ca piesele sa nu fie deteriorate si sa poata fi utilizate la maximum de angajati. Daca elementele si-au indeplinit durata normala de functionare si doresti sa le inlocuiesti, noi te putem ajuta cu un serviciu debarasare mobila veche din sediu firma. La fata locului se va deplasa o echipa care se va ocupa de demontare si manipulare. Obiectele vor fi urcate intr-o utilitara de 3.5 tone si transferate in locurile special amenajate. Pretul se va stabili in functie de volum si poate fi negociat.

Debarasare mobila veche din sediu firma, locuinta, restaurant

Debarasare mobila veche din sediu firma

Debarasare mobila veche din sediu firma

Mobilierul dintr-un sediu de firma este foarte utilizat. Si putine sint cazurile in care, in principal angajatii, acorda o atentie deosebita modului in care inchid usile dulapurilor si birourilor. Deseori acestea sint trantite, iar cu timpul se deterioreaza. La fel se intampla si cu scaunele, care sint lovite constant in momentul in care sint mutate dintr-un loc in altul. Acestea sint doar cateva dintre motivele pentru care elementele dintr-un sediu de firma se deterioreaza rapid. Cand se intampla acest lucru, patronul nu are alta solutie decat sa inlocuiasca mobilierul. Pana atunci, obiectele vechi trebuie eliminate.

Daca nu ai duba necesara si nici autorizatie pentru groapa de gunoi, noi te putem ajuta. Iti vom oferi un serviciu complet debarasare mobila veche din sediu firma. Acesta include o utilitara de 3.5 tone si personal pentru dezasamblare si manipulare. Pentru a-ti face o oferta personalizata de pret va trebui sa stim numarul de obiecte. Cel mai comod este sa ni le enumeri prin telefon. Dupa ce ne-am inteles asupra tarifului, iti vom face o programare. Apoi, o echipa formata din doi, trei muncitori se va deplasa la fata locului. In primul rand, vom masura dimensiunile usilor si holurilor pentru a stabili daca este necesara demontarea vreunui obiect.

Daca elementele se potrivesc, vor fi incarcate in vehicul si transferate in locurile special amenajate. Vom evacua cu grija fiecare obiect pentru a nu deteriora podelele si peretii. Nu este exclus ca unele piese de mobilier, in special canapelele, sa necesite demontarea. Un tamplar se va ocupa de acest aspect. Cert este ca vom ridica din sediul firmei toate elementele de care doresti sa scapi. Scaunele, birourile, canapelele, fotoliile, dulapurile, inclusiv cuptorul cu microunde sau aragazul vor fi eliminate. Vei beneficia de un serviciu complet debarasare mobila veche din sediu firma de calitate ridicata, care iti va depasi asteptarile.

Poti beneficia de un serviciu debarasare mobila veche din sediu firma daca va trebui sa ne deplasam in Bucuresti sau Ilfov. Intervenim indiferent de volum pentru persoanele fizice si juridice. De asemenea, sintem dispusi sa evacuam mobila inclusiv din locuinte, societati comerciale, restaurante, etc.. La nevoie, asiguram inclusiv servicii transport mobila de la magazin sau depozit pana la adresa dorita. Tariful se stabileste in functie de numarul de obiecte. Dispunem de angajati bine instruiti si de un parc auto generos, cu utilitare de diverse capacitati.