Debarasare mobila veche

debarasare mobila veche

debarasare mobila veche

Debarasare mobila veche, mobila nefolositoare, obiecte electrocasnice. Serviciul consta in demontarea mobilei, pentru un volum cat mai mic, incarcarea si transportul in locuri special amenajate. Pe fiecare masina sunt 2-3 muncitori specializati in debarasari. Masinile de transport sunt utilitare de 3,5 tone, ce suporta o incarcatura de 2,5 tone. Pe langa mobilier se poate ridica si obiecte electrocasnice, covoare, perdele, usi, ferestre, deseuri casnice, resturi din camara, vechituri din pod, materiale plastice, metalice, hartie, etc.

Debarasare mobila veche Bucuresti

Debarasare mobila veche Bucuresti si obiecte casnice din locuinte si spatii comerciale. Serviciul se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Sunt dese situatiile in care clientii ne intreaba daca putem transporta ori muta obiecte delicate, fragile, unele de valoare foarte mare, altele  doar cu valoare sentimentala, dar la fel de importante cum ar fi transpotul de mobila veche. Raspunsul este simplu: da!

Putem asigura transportul, debarasarea si mutarea oricarui tip de obiect cu valoare ridicata, fie ca e vorba de o piesa de mobilier, fie de alte obiecte, cum ar fi covoare, perdele, usi, ferestre, deseuri casnice, resturi din camara, vechituri din pod, materiale plastice, metalice, hartie, etc. oglinzi, vitrine bogat ornamentate, vaze de dimensiuni mari, acvarii impozante etc.

Pe langa debarasare mobila veche mai alegi unul din serviciile transport moloz, inchiriere containere gunoi, transport mobila sau transport deseuri si beneficiati de o reducere de 10%.  Clientii nostri pot fi linistiti  transportul mobilei se va face in siguranta si rapid! Atunci cand vrei sa schimbi decorul unei camere, mobila este cel mai greu de inlocuit, solutia este debarasare mobila veche. Nu toata lumea isi permite sa schimbe mobila in functie de tendinte. Din fericire in ziua de azi nici nu mai e nevoie sa arunci mobila veche si demodata, se poarta mobila reconditionata.

E simplu, nu trebuie sa fii un artist ca sa iti iasa ceva frumos si nici nu te costa mult. Tot ce iti trebuie este un pic de imaginatie si timp liber. Poti incerca impreuna cu familia, poate fii o modalitate buna de a petrece timpul impreuna si de a va distra. Experienta si indemanarea lucratorilor firmei noastre de debarasare mobila veche, ca si dotarea masinilor cu care efectuam asemenea transporturi de mobilier asigura ca totul sa decurga perfect sin siguranta!

Echipa noastra de debarasare mobilier asigura mutarea oricarui tip de obiect, chiar daca aceasta presupune, in unele cazuri, demontarea, si apoi montarea la loc a acestora. Personalul  nostru are multa experienta si cunoasc detalii despre toate metodele folosite la asamblarea pieselor de acest gen si nu numai, asta insemna debarasare mobila veche. Ei dispun, de asemenea, de sculele si dispozitivele potrivite pentru aceste operatiuni.

Piesele mari de mobilier ce nu pot fi scoase pe usi ori, in unele situatii, nu incap in lift, si pana la alte obiecte mari ce pot fi demontate, toate sunt analizate si se stabilesc cele mai bune scheme de demontare-montare, astfel incat transportul sa fie efectuat cu rapiditate, cu costuri optime si fara producerea vreunui incident, iar remontarea pe noua pozitie, exact asa cum indica clientii nostri, sa poata fi efectuata perfect. Suntem experti in domeniul debarasare mobila veche, dispusi sa facem fata oricarei provocari, in conditii de siguranta si rapid, la cel mai bun pret!

Cateva sfaturi de intretinere a mobilierului vechi:

Cei care au in locuinta mobila veche, fie ca e mostenita sau cumparata din magazinele de specialitate, trebuie sa tina cont ca aceasta se intretine mai greu. De aceea e bine de stiut ca doar simpla inlaturare a prafului nu e suficienta. Pentru a pastra farmecul unui mobilier mai vechi e bine sa folositi si alte produse adjuvante.

De exemplu, pentru curatarea mobilei din lemn de mahon se foloseste un burete umezit cu apa, in care s-a pus in prealabil otet. La sfarsit se sterge repede cu o carpa moale, pentru a inlatura urmele de apa, servicii debarasare mobila veche. Pe suprafata uscata rezultata de asterne un strat subtire de ceara alba, iar dupa aceea, mobila se lustruieste cu o carpa.

Simpla stergere a prafului nu este suficienta, daca doriti ca mobila din locuinta dumneavoastra sa isi pastreze luciul. Mai ales mobila veche. Nu doar pielea corpului uman sufera din cauza imbatranirii, servicii debarasare mobila veche Bucuresti. Acest lucru este valabil si pentru mobila. Neingrijita, aceasta isi pierde din luciu la suprafata si, nesupravegheata, poate chiar crapa pe alocuri.

Pentru a ascunde varsta mobilei dumneavoastra, e bine sa o curatati folosind carpe din materiale moi pe care sa le umeziti inainte, pentru a impiedica imprastierea prafului in aer. De asemenea, pamatufurile din pene de strut se utilizeaza pentru a sterge praful fara a zgaria suprafetele.

Cat despre sprayurile cu silicon pentru inlaturarea prafului, acestea nu sunt bune pentru mobila din lemn. Mai ales ca unele sunt produse de slaba calitate, ce contin substante nocive pentru lemn. Iar daca aveti pete dificil de inlaturat, puteti folosi fie o hartie usor abraziva (frecand pe directia fibrei lemnoase), fie o solutie diluata.

Lasă un răspuns