Debarasare moloz

debarasare moloz

debarasare moloz

Debarasare moloz la saci, moloz vrac, usi, ferestre, tocarii, obiecte sanitare, mobila, obiecte electrocasnice, deseuri de la constructii si amenajari. Transportul se face cu masini de 3,5 tone si volum de 10 mc. Putem asigura personal pentru incarcare , dar poate fi incarcat si de beneficiar pentru un pret mai mic. Molozul vrac se debaraseaza doar in cazurile in care masina are acces aproape de moloz. In cazul in cazurile in care molozul este in saci, pretul este mai mic. Pe langa moloz se ridica si alte deseuri. Detalii telefonic la 0727.656.366 sau email in pagina de contact.

Debarasare moloz la saci Bucuresti

Debarasare moloz la saci Bucuresti in fiecare zi. Va reamenjati apartamentul sau casa? S-a strans mult moloz in urma demolarilor? Nu aveti unde sa il aruncati deoarece este in cantitate mare dar mai ales greu? Nici o problema aici intervenim noi, dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic decat sa apelati la serviciile noastre de debarasare moloz prin transport rapid, cu personal de manipulare  incarcare/descarcare. Detinem autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru acest tip de transport moloz.

Puteti beneficia de o reducere de 10% la doua servicii solicitate. Daca cumparati un apartament cu mobila in el puteti apela la serviciul de evacuare mobila veche, atunci cand il reamenajati la serviciul de transport moloz iar cand aduceti mobila noua la serviciul de transport mobila .

Efectuam debarasare moloz Bucuresti cat si in alte zone. Echipa noastra efectueaza debarasare moloz la saci, debarasare molozul rezultat din renovare apartament, reamenajare apartament, modernizare casa apartament, reconditionare casa interioara sau exterioara. Transportul molozului se face la groapa de gunoi cu care avem contract.

Transportam molozul provenit din demolari interioare si renovari pamant, crengi, diverse deseuri, resturi provenite din gospodarie. Oferim personal pentru ridicarea acestuia direct din locuinta. Este o echipa tanara, dinamica si cu forta de munca, pregatita oricand, oriunde sa va raspunda tuturor cerintelor.

Pentru a face lucrurile cat  mai simple pentru dumneavoastra, caci stim cate probleme ridica faptul ca va trebui pentru o perioada de timp sa dati totul peste cap in casa sau sediul, ne ocupam noi de aceste aspectele:  debarasarea molozului si gunoaielor, curatarea zonei de lucru, astfel ca dumneavoastra doar sa veniti si sa va bucurati de noua fata a casei sau a sediului dumneavoastra.

Tarifarea lucrarilor se face transparent, in functie de cantitatea molozului, pentru fiecare tip de cerinta in parte, conform devizelor de executie, astfel incat sa stii exact cat te costa transportul molozului si ce servicii sint incluse. Preturile se negociaza in functie de distanta, lift in general in functie complexitatea transportului. Pentru o lista de preturi orientative, te rugam sa ne contactezi!

Activand pe o piata competitiva  unde la tot pasul gasesti o firme de transport gata sa-ti promita transporturi de calitate dar, dupa cum ne-am lovit cu totii, de multe ori sintem nemultumiti de serviciile lor , dorind sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea si rapiditatea termenelor de executie si acoperirea unei game cat mai complete de servicii, astfel incat odata inceputa colaborarea pentru  transportul moloz sa putem rezolva toate aspectele tehnice pentru ca dumneavoastra – clientul sa fiti cel mai multumit.

Suntem constienti ca, mai ales in perioada financiara prezenta, preturile de transport marfa, ca de altfel in orice domeniu, trebuie sa ramana la un nivel decent, astfel ca facem tot posibilul sa mentinem scazute costurile in conditii inalte de calitate, prin eficientizarea acivitatilor specifice.

Daca doriti sa scapati de molozul obtinut din amenajari, aveti tot suportul nostru pentru a executa rapid si la calitate inalta lucrarile dorite, la costuri competitive. Peste 150.000 de tone de moloz si pamant infestat au fost transportate de pe raza sectorului 6 de la inceputul Campaniei Luna Curateniei si depozitate in gropi de gunoi special amenajate, informeaza Agerpres.

La doua saptamani de la demararea programului curateniei de primavara, rezultatele au inceput sa se vada: cosurile de gunoi sunt curatate, copacii sunt toaletati, sunt curatate locurile de joaca si de odihna, este inlocuit mobilierul stradal acolo unde este cazul si, cel mai important, sunt curatate zonele unde a fost depozitat, necontrolat, gunoi. Firma de salubrizare Urban SA si lucratori ai ADPDU Sector 6 sunt mobilizati zilnic in actiuni intense de curatire si igienizare a strazilor, aleilor si spatiilor verzi.

Derulat in acest an sub deviza ”6 Curat”, programul de curatenie si igienizare a mediului in sectorul 6 se doreste a fi mult mai complex si mai intensiv fata de anii precedenti. In acest sens, sunt vizate toate zonele sectorului, si cele care se vad, si cele care sunt mai putin vizibile, adica locurile preferate ale celor care arunca, in special noaptea, deseuri menajere, resturi de moloz din constructii si alte gunoaie.

Lasă un răspuns