Inchiriere containere gunoi

inchiriere containere gunoi

inchiriere containere gunoi

Inchiriere containere gunoi de 7 metri cubi. Inchiriem containere pentru transport gunoi de la centre comerciale, gunoi de la fabrici, gunoi de la constructii, gunoi de la asociatii de proprietari, gunoi menajer si gunoi de orice alta natura. Nu transportam materiale periculoase. Inchirierea containerului pentru gunoi se comanda cu 24 ore inainte, sau in regim de urgenta in aceeasi zi. Containerul stationeaza la beneficiar 3 zile, doar in cazuri speciale se poate prelungi aceasta perioada. Containerele se livreza in Bucuresti si zonele limitrofe. 0727 656 366.

Inchiriere containere gunoi Bucuresti

Inchiriere containere gunoi Bucuresti si imprejurimi. In container se poate incarca tot ce nu va este folositor, crengi, pamant, moloz, sticle, gunoi menajer, etc. Inchiriere container pentru santier. Inchiriere containere gunoi cu capacitate de 7 metri cubi. Gunoiele pot fi de orice natura : moloz, caramida, bca, lemn, frunze, pamant, ambalaje, resturi vegetale, fiare, sticla, beton, nisip, etc. Incarcarea gunoiului se asigura de beneficiar cu mijloace proprii. De obiecei containerele stationeaza de la 1 la 3 zile.

Putem oferi si servicii de transport mobila veche din locuinte, golirea totala de mobila sau partiala. Serviciul este asigurat de personalul nostru ce asigura demontarea si incarcarea in debe de 3,5 tone. Dubele transporta mobila veche in locuri speciale. Serviciul nostru de evacuare si transport poate fi solicitat si de cei care vor sa scape doar de o canapea, o noptira sau o biblioteca.

Oferim servicii debarasare moloz la saci din apartamente arunci cand se renoveaza. Sacii sunt ridicati de noi direct din casa. Derasam si usile, parchetul, mocheta, linoleu, cada, wc, orice. Va scapam de toate resturile adunate la zugraveala, indiferent de natura lor. Suntem o echipa cu experienta ce vine in sprijinul oricarui client, indiferent de cantitatea de moloz, cu noi gasiti solutia cea mai buna. Transportam molozul la groapa de gunoi a orasului, servicii luni-sambata. Inchiriere  containere gunoi pentru constructiile mai mari, pentru cantitati mai mari.

Lasă un răspuns