Pret debarasare moloz

pret debarasare moloz

pret debarasare moloz

Pret debarasare moloz la saci, in functie de numarul de saci, si, daca mai existe alte lemne, usi, wc-uri, chiuvete, parchet, linoleu, etc.

Pret transport moloz in functie de zona si daca se asigura incarcatul de noi sau de beneficiar.

Pret colectare mobila veche in functie de numarul de obiecte, daca folosim lift, daca le ridicam de jos.

Pret debarasare moloz la saci si mobila veche

Pret inchiriere containere moloz variaza in functie de zilele de stationare, pentru primele zile exista un pret standard indiferent de zona. Pretul il aflati la 0727 656 366.

Preturile practicate de catre societatea noastra sunt reale, fara taxe ascunse si sunt stabilite impreuna cu beneficiarul telefonic sau prin email.

Preturile difera in functie de serviciul prestat, astfel incat pentru transportul mobilei se va tine cont de cantitate, zona si etaj, in cazul transportului de moloz se va ia in calcul daca este incarcat in saci sau vrac (recomandam incarcarea molozului in saci de rafie cu o greutate maxima de 40 kg pentru o manipulare usoara).

Preturile sunt valabile pentru toate categoriile de clienti atat persoane juridice cat si fizice.

In pret este inclusa masina, soferul, motorina, personal de incarare/descarcare si toate taxele catre groapa de gunoi.

Sunati acum la 0727 656 366 si va asiguram cel mai ieftin pret de pe piata!

Puteti apela cu incredere si veti primi in schimb seriozitate, promptitudine si siguranta transportului bunurilor dumneavoastra.

Toate transporturile la preturi ieftine, avantajoase!

Pret debarasare mobila veche, variaza in functie de golirea totala sau partiala a locuintei. Sau daca este un obiect, sunati.

Plata fiecarui transport variaza in functie de serviciul dorit.

Plata pentru un transport de mobila, moloz sau deseuri se efectueza in numerar si se achita responsabilului de transport in momentul in care serviciul este finalizat.

Plata containelor pentru moloz, gunoi sau deseuri se va efectua atunci cand containerul ajunge la beneficiar, avand o stationare de pana la 3 zile.

Lasă un răspuns