Transport mobila

 

transport mobila

transport mobila

Transport mobila, transport bagaje, transport electrocasnice. Transportam mobila in Bucuresti si in tara, cu plecare sau sosire in capitala. Masinile de transport sunt utilitare de 3,5 tone si un volum de 10 metri cubi. Pe fiecare masina este o echipa de 2-3 muncitori, specializati in mutari de mobilier. Acoperim toate sectoarele si judetul Ilfov. 0727 656 366.

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila din tot apartamentul, sau putem muta doar o canapea. Aveti mobila mai veche care are nevoie de o atentie mai speciala la transportat mobilier? Va schimbati sediul firmei si trebuie sa mutati mobilierul la noua adresa, echipamente si documente? Avand in vedere ca transportam mobila oricand, oriunde echipa noastra va pune la dispozitie servicii de transport orice. Promptitudinea este cuvantul care ne caracterizeaza de-a lungul timpului prin transportul mobilei, dar  nu numai: marfa, evacuare moloz, transport bagaje etc.

Serviciile pe noi le asiguram va scap pe dumneavoastra de orice grija , deoarece va ajuta personalul nostru de manipulare care va ajuta la demontare/incarcare dar si incarcare/descarcare dar si deplasare pana la transportul mobila stabilit. Oricare ar fi destinatia, fie in Bucuresti sau tara, transportul mobilei va fi realizat in deplina siguranta. Preturile transport mobila sunt cele mai bune pentru toata lumea, persoane fizice sau juridice, astfel dam dovada de seriozitate si profesionalism in orice domeniu.

Experienta personalului nostru este garantia transportului mobila in cele mai bune conditii. Totul se realizeaza cu mare simt de raspundere de la demontare pana la ambalare la locul stabilit al transportului prin rabdare si atentie care sunt principalele calitati ale personalului. Soferii nostrii au experienta necesara pentru ca transportul mobilei atat in Bucuresti cat si in tara, sa decurga in cele mai bune conditii si cat mai rapid. Detinem autoutilitare de 3,5 tone special amenajate care pot ajunge pe orice drum chiar si mai greu accesibil.

Sfaturi utile pentru transport mobila : Sunati cu cateva zile inainte pentru a face o programare de transport. Astfel evitati lipsa unei masini in momentul mutarii mobilierului dumneavoastra si aflati pretul exact pentru mutare. Notati pe o foaie toate lucrurile pe care le aveti de transportat. Fiti sigur ca nu uitati nimic la locul de plecare. Notati alte lucruri care va trebuie pentru impachetare ( cutii, banda adezica, hartii etc ). Scoateti din priza electronicele si electrocasnicele cu cateva ore (minim 2) inainte de transport. In unele cazuri, acestea se pot defecta daca nu se respecta conditiile de transport.

Puneti intr-o cutie, dar in plasute diferite CD-uri, DVD-uri, dischete, discuri si alte suporturi de date. Evitati riscul amestecarii sau pierderii acestora. Impachetati mobilierul din fiecare camera si notati pe cutii sau plase locul acestora. Astfel va va fi mai usor la despachetatul mobilei. Asezati in cutii mobila in ordinea greutatii ei. Mobilierul greu sa fie mai jos, iar cel usor mai sus. Pentru transport mobila in Bucuresti este recomandat sa ne solicitati serviciile cu cel putin 24 de ore inainte, deci nu ezitati sa ne contactati pentru ca transportul mobilei dumneavoastra sa se desfasoare in cele mai conditii!

Lasă un răspuns